Amazon App Quiz Answers – Answer & Win Samsung Galaxy A8 Plus

368

Amazon App Quiz Answers – Amazon is Organizing Quiz for its users from which you can get free Amazon Pay Balance, Free android Phones and many more. The quiz is organized on a daily basis so you can try your luck as we are providing Amazon App Quiz Answers for Today so that using these Amazon App Quiz Answers you can participate in the Amazon App quiz and answer correctly by using these Amazon App Quiz Answers.

Amazon App Quiz Answers For Today

It’s Samsung Galaxy A8 Plus Contest Participate and stands a chance to Free Samsung Galaxy A8 Plus. You just have to answer total 5 questions correctly in order to participate successfully and get a chance to be a winner.

How to participate in Amazon App Quiz Answers:

1)  Download Amazon App from here  [ This is App Only Offer ]

2) You will see a Banner related to that amazon Quiz on that Day.

3) Just Click on the Banner to participate in the Amazon App Quiz Contest.

4) Amazon App Quiz Answers are Given on Daily Basis so keep visiting the post daily for Amazon App Quiz Answers.

Answer & Win Samsung Galaxy A8 Plus [17/01/2018]

Question 1. What is the aspect ratio of the Samsung Galaxy A8+ Infinity display?

Answer – 18:5:9

Question 2. The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.

Answer – 6GB

Question 3. Which certification of the A8+ ensures the device is water and dust proof?

Answer – IP68

Question 4. Which of these can you NOT do with Samsung Pay?

Answer -Teleport to Hawaii

Question 5. How much is the maximum expandable memory the A8+ supports?

Answer – 256 GB


Answer & Win 6 Months Free Shopping [12/01/2018]

Question 1. Which of these is NOT celebrated in January?

Answer – Black Friday

Question 2. As per which of these calendars are we in the year 2018?

Answer – Gregorian Calendar

Question 3. Where will the 2018 Commonwealth Games be hosted?

Answer – Australia

Question 4. SpaceX is expected to fly two private citizens on a week-long trip around the Moon by late 2018.

Answer – True

Question 5. Which is both the coldest month of the year in the Northern Hemisphere and the warmest month of the year in the Southern Hemisphere?

Answer – January

Question 6. Which of these states is scheduled to have State elections in 2018?

Answer – Rajasthan


Amazon LG Q6 Quiz Answers [09th Jan 2018]

Question 1. While recording videos on the LG V30+, which feature lets you zoom in to anywhere on the screen?

Answer – Point Zoom

Question 2. In video recording mode, which of these describes the ‘Cine effects’ feature on the LG V30+?

Answer – Professional color-grading presets

Question 3. The 10-bit HDR sensor on the LG V30+ rear camera processes over ___ colors. Fill in the blanks

Answer – 1 Billion

Q4. The MQA decoder on the LG V30+ allows you to listen to Hi-Fi sound while streaming.

Answer – True

Question 5. What is the display type on the LG V30+?

Answer – 6″ P-OLED Display

Amazon Honor Quiz Answers (5th January)

  • The Honor View 10 comes with a Dual-lens AI camera. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer – Artificial intelligence

  •  Which chipset does the Honor View 10 have?

Answer – Kirin 970 AI chipset

  • What is the inbuilt RAM & ROM combination on the Honor View10?

Answer – 6GB + 128 GB ROM

  •  Which of these is NOT a feature of the Honor View 10?

Answer -Portable Fondue pot

  •  Does the Dual Sim of the Honor View 10 support 4G Volte on both slots?

Answer – Yes


Super Value Day Quiz Answers (2nd Jan)

  •  Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Answer – Rs 1200

  • Starting January 2018, Super Value Day cashback offers will run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.

    Answer – True

  •  Mr. Y wanted to purchase beauty products for his wife during Super Value Day. Will he be eligible for the cashback for any Beauty product purchased on Amazon?

Answer –  No, selected products eligible for cashback

  •  After the order is dispatched, how long does it take for the Super Value Day cashback to be credited to customer’s account?

Answer  – 72 hour

  •  During Super Value Day, one can avail a cashback of 20% with a minimum purchase?

Answer is – Rs 4000

 


Super Value Day Quiz Answers (1st Jan)

  • Shopping on Super Value Day gives you cashback on purchase of household supplies and more. What is the maximum cashback you can avail?

Answer – Rs 1200

  •  Starting January 2018, Super Value Day cashback offers will run for first 3 days of every month instead of 2 days earlier.

Answer – 1st and 2nd of every Month

  •  Mr. X purchased monthly groceries worth Rs 1500. What is the maximum cashback Mr X can avail during Super Value Day?

Answer – Rs 225

  • Customers using which bank’s credit or debit cards are eligible for the additional cashback on shopping from Super Value Days?

Answer – ICICI Bank

  • Which of the following would NOT be eligible for the Super Value Day cashback offer?

Answer – Electronics and Furniture


Amazon Year End Quiz Answers (29th Dec)

  • Question 1: Which of these Indian states did NOT have a State election in 2017?

Answer: Uttar Pradesh

  • Question 2: Who was declared the President of India in July 2017?

Answer: Ram Nath Kovind

  • Question 3: Which country won the Hockey women’s Asia cup in 2017?

Answer: India

  • Question 4: Which is the first Indian film to gross over 2000 crore rupees in all languages worldwide?

Answer:- Dangal

Question 5: Who among them did NOT win a Nobel prize in 2017?

Answer: Kailash Satyarthi

  • Questions 6: Which major tax reform was launched in India at midnight, 1st July 2017?

Answer: Goods and services tax

  • Question 7: In Feb’17, ISRO created history by placing many spacecraft in their orbits in a single mission. How many spacecraft did they launch in one go?

Answer: 104

Amazon Year End Quiz Answers to win Free Win 1 Year’s Free Shopping: 14 Dec 2017

Q1-Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?
Answer- Kazuo Ishiguro

Q2- Which movie became India’s selection to the Oscars?
Answer- Newton

Q3- Which of these is NOT a film released in 2017?
Answer- Inside Out

Q4- What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?
Answer- The International Year of Sustainable Tourism for Development

 Q5- In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?
Answer- Rooster
 Q6- Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?
Answer- Miss World

Q7- Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?
Answer- Nokia 1100

Q8- Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?
Answer- Kochi Tuskers Kerala


Amazon Fashion Quiz Answers to win Free Rs. 2000 Amazon Pay Balance:

You will see a banner on Dashboard saying Amazon Fashion Quiz. Just click on that banner.

  1. Now Start the quiz. There are total five questions to be answered correctly. You have to answer each question correctly to successfully participate and increase winning chances.

  2. We are adding each question’s correct answer below. So check the answers and submit them accordingly and successfully participate in Amazon Fashion Quiz.

  • Who created the first pair of blue jeans? Answer– Levis strauss
  • What is Sonam Kapoor and Rhea Kapoor’s fashion brand called? Answer –  Rheson
  •  Where would you wear espadrilles? Answer – On Your Feet
  •  What is a pair of woman’s trousers which are made to look like a skirt called?Answer –  Culottes
  •  When is the Amazon Fashion Wardrobe Refresh Sale starting? Answer–  22 dec 2017

 


How to participate in Amazon App Quiz Answers:

1)  Download Amazon App from here  [ This is App Only Offer ]

2) You will see an Banner related to that amazon Quiz on that Day.

3) Just Click on the Banner to participate in the Amazon App Quiz Contest.

4) Amazon App Quiz Answers are Given on Daily Basis so keep visiting the post daily for Amazon App Quiz Answers.

Amazon Snickers Hunger Maze contest Answers to win Free Rs.Rs 5000 Amazon Pay Balance

  1. You will see a banner on Dashboard saying Amazon Snickers Hunger Maze contest. Just click on that banner.

  2. Now Start the quiz. There are total Three questions to be answered correctly. You have to answer each question correctly to successfully participate and increase winning chances.

  3. We are adding each question’s correct answer below. So check the answers and submit them accordingly and successfully participate in Amazon Recharges Quiz.

Amazon Snickers Hunger Maze contest Answers

Maze 1: MOODY Answer

For those who enter a different zone

Maze 1 All Answers:-

  1. Snickers Chocolate Bar, 50g (Pack of 5)
  2. Happy Belly Roasted and Salted Cashews, 250g
  3. Angry Birds Figurines, White/Red (Pack of 2)
  4. Essential Handkerchief – White (Pack of 10)
  5. Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera (Cobalt Blue)

Maze 2: JUNGEE Answer

When hunger brings out the caveman (or woman ) in you

Maze 2 All Answers :-

  1. Paper Boat Coconut Water, 200ml (Pack of 6)
  2. The Jungle Book: The Graphic Novel (Campfire Graphic Novels) Paperback
  3. LEGO Jungle Buggy
  4. Decals Design ‘Lovely Jungle Theme’ Wall Sticker (PVC Vinyl, 50 cm x 70 cm x 1 cm)
  5. True Elements Organic Honey (Organic Raw Honey)350g

Maze 3: CONFUSED Answer

Don’t know what to do,which way to look ?

Maze 3 All Answers :-

  1. M&M’s Peanut Coated with Milk Chocolate, 100g
  2. Hedstrom Emoti Hopper Ride On, Confused
  3. Words often confused and misused English words that almost everyone confuses and misuses Paperback – 2012
  4. Organistick Lipstick, Confused Brown, 4 gms
  5. Born Confused Paperback – 11 Feb 2015

Amazon Oneplus 5T Riddles Quiz Answer to win OnePlus 5T – 08/12/2017

  1. Click on the Banner & Start the quiz. There are total five questions to be answered. You have to answer each question correctly to successfully participate in Amazon Oneplus 5T Riddles Contest

  2. Check below the Correct Answers of Amazon Oneplus 5T Riddles Quiz and answer accordingly to Participate Successfully. Finish the Quiz and that’s it. Your Participation is Successful. Then You Will Get OnePlus 5T Absouletly Free If you a Winner.

Amazon Oneplus 5T Riddles Quiz Answer Answer

Q1. What is the colour of the alert slider of the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition ?

Answer : Red

Q2.  In Star Wars parlance, what is common between Luke, Qui-Gon and Obi-Wan ?

Answer : They are Jedis

Q3. What is the pre-installed theme in the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition Phone ?

Answer : Star Wars

Q4. What is the name of Han Solo’s son who features in the Last Jedi ?

Ans – Kylo Ren

Q5. When does the sale for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition begin ?

Ans – December 15 2017


 

Amazon Honor 7x Quiz  Answers – 04/12/2017

Here are the correct answers to each question asked in Amazon Honor 7x quiz . Just submit the given answers to participate successfully and become eligible to win Honor 7x.

1) Which of these is NOT a feature of the Honor 7X?

Answer is –moon walk

2) What is the screen display ratio of the Honor 7X?

Answer is:- 18:9 full view display

3) Honor 7X’s fingerprint scanner unlocks the phone in how much time?

Answer is:–0.25 second

4) The Honor 7x front camera offers the feature of bokeh effect with beauty mode.

Answer is:- true

5) When does the Honor 7X go live for sale on Amazon.in?

Answer is:- 7th December 2017

Terms and Condition for Amazon Amazon Oneplus 5T Riddles Quiz

  • This Contest will commence on 8th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 5th December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 40 (Forty) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 40 (Forty) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Gift Card worth Rs. 5000/- each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Terms and Condition for Amazon App Quiz Answers

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;

(c) You have a billing address within the territory of India; and

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest.

Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

Do Share This Trick with your Friends and help them also.  Subscribe to our Push Notification to get instant Notification of all Offers and Tricks



Join CryptoCurrency Related Facebook Group Click here to Join



Join Tricks By STG Facebook Group Click here to Join



Post Your Tricks and Offers/deals in Tricks By STG Forum and Earn Paytm Cash - Click Here to Join

2 COMMENTS

Leave a Reply